Welkom bij Peetje’s Design

Welkom bij Peetje’s Design

Welkom op mijn blog! Wat deze blog jullie gaat brengen is leuke en informatieve berichten over het bedrukken van textiel en andere materialen. Ook zal ik af te toe wat tips geven over het bedrukken van kleding en wastips voor bedrukte kleding. Tevens wil ik deze blog gebruiken om mijn bedrukte kleding te presenteren aan jullie allemaal door middel van foto’s. Nu genoeg over wat jullie kunnen verwachten en laat ik mijzelf eerst introduceren. 

Mijn naam is Petra Krijgsman, 51 jaar oud en geboren in Leiden.Op dit moment heb ik een dochter van 25 jaar oud en ben ik sinds 1989 getrouwd met mijn man Ton. In 2016 was ik opzoek naar bedrukte kleding voor een redelijke prijs. Alleen dit was haast niet te vinden. Toen heb ik besloten om de stoute schoenen aan te doen en zelf de machines aan te schaffen en te leren hoe dit werkt. 

In de afgelopen jaren heb ik veel kleding bedrukt voor de onderneming TKB Handelsonderneming, ook wel TKBoilies. (www.tkboilies.nl) Deze bedrukking zijn voor de karpervissers en worden zeer gewaardeerd. Ook heb ik diverse cadeautjes gemaakt voor geboortes en verjaardagen. Tevens heb ik voor United Wings (kite team) (www.unitedwings.eu) hun kleding bedrukt. Dit betreft een van mijn mooiste werken. 

Indien je na het zien en lezen van mijn blog bedenk dat ik jou kan helpen door wat te bedrukken. Neem dan gerust contact met mij op. Jullie kunnen mij bereiken door te mailen naar info@peetjesdesign.nl of door een bericht te sturen via Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *