Meer doen dan alleen bedrukkingen

Meer doen dan alleen bedrukkingen

Omdat ik meer vaardigheden met mijn machine wilde uitproberen en niet alleen voor op textiel. Ben ik ook met papier (cardstock) en vinyl aan de slag gegaan. In combinatie met mijn creativiteit kwamen daar leuke creaties/cadeautjes uit.Ik heb nog veel meer ideeën om met nog meer materialen zoals acryl en leer creaties te maken.Soms zie je via sociale media (Facebook) een idee 💡 voorbij komen.Dat is dan best spannend om te zien of het mij ook lukt en hoe ik mijn eigen creativiteit hierin kan verwerken.Niet alle ideeën pakken leuk uit en vallen dan als je die zelf heb gemaakt tegen.
Ook niet alles kan je verkopen ivm copyright..

Momenteel ben ik ook bezig met eposy hars die met een uv lamp hard wordt.Hier ben ik mee begonnen omdat ik graag sleutelhangers bedrukte maar de bedrukking niet altijd lang bleef zitten, zo wilde ik mijn sleutelhangers niet in de verkoop doen.Na wat onderzoek ging ik de sleutelhanger sealen met eposy. Toen dat best goed ging ben ik eens verder gaan experimenteren met mallen erbij.Wat glitters of kleurstof en het resultaat was erg leuk.

Toen de corona uitbrak werd ik wel voorzichtiger met werk aannemen want je bent bang besmet te raken.Nu een jaar later zijn we gelukkig veel wijzer geworden en weten we ook hoe een besmetting plaats vind.Natuurlijk is het altijd uitkijken ,maar ik zorg ervoor dat alles veilig wordt gemaakt en verpakt.

Ik maak veel foto’s om zo de voorbeelden te laten zien van wat er allemaal gemaakt kan worden.
Bij de vorige blogs staan ook nog foto’s van creatie’s die gemaakt zijn voor klanten.

Mocht u wat leuks zien en graag een cadeautje willen bestellen kan dat altijd natuurlijk.

Via mijn email info@peetjesdesign.nl of Facebook account Peetje’s design kunt u mij benaderen, laat daar een bericht achter en ik neem contact met u op.

Misschien tot gauw
Petra Krijgsman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *